17 Ocak 2012 Salı

MUTLU YILLAR!

Her yeni yıldan önce eskileri unutur yenilere yer açarız ve açmalıyız da..Yeni bir defter olur bu, yeni bir beyaz  sayfa olur hayatımızda, ama ne olursa olsun arındırmalıdır insan geçmişte yaşadığı her şeyden kendini..
Egolarımızla savaşacağız,içimizdeki çocuğu dinleyeceğiz,hasta olmamak için tüm olayları, kötü yaşanmışlıkları, hepsini yazıp onaylayıp affetme çalışması yapacağız,  balonlara koyup göndereceğiz gökyüzüne, özgürleştireceğiz sevmediğimiz huylarımızı,affedemediğimiz olayları,kişileri ve yönlerimizi.Hepsini uğurlayacağız.Daha çabuk ulaşacağız güzel günlere.
Unutmayın Melekler yanımızdadır her zaman;
Bazen bir dost,bazen tanımadığımız bir insan,bazen sevgilimiz,bazen eşimiz..Yeter ki Tüm samimiyetinizle  inanın hayata,sımsıkı sarılın sevdiklerinize ve
Tebessüm edin..
2011 de bırakalım tüm negatiflikleri,üzüntülerimizi,kırgınlıklarımızı..Aşklarımızı,pozitif enerjimizi,yaşadığımız tüm güzelliklerimizle beraber 2012’ye “MERHABA” diyelim..
2012 hepimize kalbimiz deki  tüm güzellikleri getirsin..En önemlisi sağlık,huzur ve şans getirsin..Çok mutlu olacağınız bir yıl diliyorum ve hepinizi çok seviyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder