25 Ekim 2013 Cuma

DİREN CİNDY

Dün akşam köpeğim Cindy ile Kuleli sahilinde yürüyüş yapalım dedik. Yarım saat bile sürmedi yürüyüş maceramız. Hatta yürümedik, Cindy kucağımda ben yürüdüm sadece!
Niye mi? işte sebepleri:
Sahil boyunca çimenlere masa kurmuş mangal yapan vatandaşlarımız vardı. Cindy’i görünce rahatsız oldular! Sanki sahilde köpek gezdirmek yasak ama mangal yapmak serbestmiş gibi!
Diğer tarafta balık tutan vatandaşlar vardı. Onlar da “ Aman dikkat abla, iğne batar ayağına yol kenarından yürüt” diyerek engel oldular.
Yol kenarından yürüyelim dedik bu sefer de yürümeyen duran ablalar, ağabeyler, amcalar, teyzeler sağ olsun yolu kapamış, gemileri seyrediyorlardı. Yine yürüyemedik ve geçmek için izin istedik diye yüzümüze dövecek gibi baktılar sanki küfür ettik!
Sonra sahil bitti, kaldırımdan yürüyelim dedik. Bu sefer de kaldırıma park etmiş araçlar yüzünden yoldan yürümek zorunda kaldık.
Zavallı ben ve Cindy, yürüyüş keyfimiz kursağımızda kalmış şekilde biraz sitenin bahçesinde gezip eve geldik.
Fenerbahçe Parkı kapatılmasaydı ne olurdu? Köpekler mutlu, insanlar mutlu ne keyifli bir ortamdı.

İstanbul’un en büyük eksiği evcil hayvanlar için yapılmış bir parkın olmaması. Yetkililer sesimi duysa şöyle güzel bir evcil hayvan parkı yapsa ne güzel olur demi dostlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder