17 Ocak 2012 Salı

TEŞEKKÜRLER HANDE!

HANDE YENER,2000 yilinda 'Yalanin Batsin' sarkisiyla hayatımıza girer..Senden ibaret,Sen yoluna ben yoluma,Acı veriyor,Armağan,Acele etme ve Kırmızı gibi bir çok şarkıyla taht kurar kalbimize..Kariyerinin zirvesindeyken müzik tarzını değiştirir, elektronik müziğe geçiş yapar.Elektronik müzikte de beklediği başarıyı kazanır.Romeo,Hayrola gibi bir çok şarkısı liste başı olur..6 yil sonra Sinan Akçil imzali şarkilarin bulunduğu 'Hande'ye neler oluyor' albümüyle pop müziğe yeniden geri dönüş yapar. Bu albümdeki  Çöp,Bodrum,Yasak Aşk,Sopa şarkilari  favori şarkılar arasindadır hala..
Veee Teşekkürler..12 de 12 hit şarkının olduğu muhteşem albüm..”Hande Yener” markasına yakışacak güzel bir Lansman gecesiyle tanıtılır şarkılar,geceye katılan herkese “Teşekkürler” plaketi verilir..Sıra ilk klibe gelir,”Unutulmuyor” isimli  şarkıya aşkın başkenti Paris’te şarkıyla bütünleşen muhteşem bir klip çekilir.
Yeni albümün ilk konseri de Azerbeycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşir.Gamze Saraçoğlu imzalı muhteşem bir kostümle ve gecenin sponsoru olan Jaguar’la sahneye çıkar ..Azerbaycan Türk Konsolosumuz da en önden izler..Bakü hep bir ağızdan söyler eski,yeni Hande Yener şarkılarını..Yine hafızalardan kolay kolay silinmeyecek,yıkılan bir gece yaşanır.
Sinan şarkılarını Hande’den dinlemeyi seviyorum ve yıllarca da dinlemeyi umut ediyorum.Kırmızının en çok yakıştığı kadın,hem eğlendiren,hem hüzünlendiren şarkılarınla dolu nice 11 senelere..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder