3 Haziran 2012 Pazar

KRAL TV MÜZİK ÖDÜLLERİNE SİNAN AKÇIL DAMGASINI VURDU!

Kral Tv bu sene ki ödül töreni için aday adaylarını açıkladı.Asil adaylar 8 gün boyunca yapılacak oylama sonucunda belli olacak.Daha asil adaylar belli olmadı ama adaylar arasındaki bir isim ödül törenine damgasını vurdu..Sadece ödül törenine değil aslında 2011’e damgasını vurdu şarkılarıyla..Kim mi tabi ki Sinan Akçıl..
2011’de çıkardığı “Kalp Sesi” adlı albüm de Türkiye’nin zirvesindeki isimlerle yaptığı düetler , Bengü, Hande Yener, Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Sibel Can ve bir çok isime verdiği şarkılarla en çok O’nun şarkıları dinlendi.ARADA SIRADA, ATMA, TEŞEKKÜRLER, YOK YOK, HAVAALANI, AŞKIM, CESARET, CUMARTESİ, AĞLAMAYACAĞIM, SAAT 3, BİR GÜN OLACAK bu şarkılardan sadece ilk aklıma gelenler..
Bu yüzden ödül törenine damga vurması hiçte tesadüf değil..
Kategorilere baktığımız da kendi albümündeki şarkılardan ATMA,CUMARTESİ VE BİŞEY OLMUŞ ile en iyi şarkı, en iyi remix, en iyi düet , en iyi albüm ve en iyi çıkış dalında aday adayı..En iyi şarkı kategorisin de söz ve müziği kendisine ait olan ARADA SIRADA, SAAT 3, AŞKIM, HAVAALANI, KONUŞMA şarkıları aday adayı..
En iyi şarkı ARADA SIRADA,En iyi düet ATMA,En iyi çıkış Sinan Akçıl olmalı kesinlikle..
2011’in en çok konuşulan ismiydi..2012’in de en çok konuşulan ismi olacak..
Yine bir çok isim de şarkısı var.En önemlisi 16 Nisan da fanlarına vaad ettiği Karnaval var.2012 de yine Sinan Akçıl dinleyeceğiz yine Sinan Akçıl dinleyeceğiz..
Hak edenin kazandığı bir ödül töreni olması diliyorum..Hepinizi kocamanından öpüyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder