3 Haziran 2012 Pazar

MERHABA!

Kısa bir ara verdim. Neden mi ?
Düşünmek,  karar vermek için. Bu süreçte kendimle kalmak istedim. Aylardır cevaplayamadığım sorular vardı. Ve tam delirme noktasına geldiğim an da resmen bir mucize oldu. Sevgili Aylin, beni enerji terapisti Murat Aygen’le tanıştırdı.
Aylin’le tanışmamız da bir röportaj vesilesi ile oldu. Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir ya Aylin’le tanışmamız da tesadüf değildi. Yollarımız Murat’la tanışmam için birleşmişti.
Murat’ın çalışma şekli biraz farklı. Diğer enerji terapistleri gibi değil. En kısa zaman da bir röportaj yapacağım sizlerin de onu tanıması için. Murat’la ilk buluşmamız da benim cevaplayamadığım sorularım, nasıl çalışacağımıza dair bir sohbet ettik ve ufak bir çalışma yaptık. Sanki bir mucize oldu ve o aylardır cevaplayamadığım sorular cevaplandı. Enerjim yenilendi, hafifledim. Tarif edemeyeceğim bir güç geldi. Enerji çalışmalarımız daha başlamadı bu hafta başlayacağız. Çalışmaların sonucunu düşünemiyorum. Bir seansta aylardır kafamı yoran sorular cevap bulduğuna göre hayatım bir mucizeyle değişecek gibi duruyor. Enerji çalışmalarının sonucunu size yazacağım.
KRAL TV MÜZİK ÖDÜLLERİ REZİLLİĞİ!
18 senedir olduğu gibi bu sene de haksızlıklarıyla gündeme oturdu Kral Tv Müzik Ödülleri..
Doğru yerlere giden ödüller de vardı ama hakkı yenen çok sanatçı oldu. Öncelikle “En iyi kadın sanatçı” kategorisindeki isimler. Ajda Pekkan ve Sezen Aksu 2011 yılında albüm çıkarmış olabilir ama artık onur ödülü almaları gerekiyor. Hande Yener, Demet Akalın, Funda Arar bu kategoride olursa tabi ki ödül alamazlar. Geçen yaz en çok dinlenen isimlerden olan Bengü’nün hiç bir kategoride olmaması yapılan en büyük haksızlıktı. Yıllardır piyasa da olan Sinan Akçıl’ı ilk albümü diye “en iyi çıkış” kategorisine koymakta komedi başka bir şey değil!
Bence gece de iki doğru ödül vardı. Birincisi Murat Boz, ikincisi de en iyi klip olan Sezen Aksu. Gerisi satılık ödüller kimse kusura bakmasın valla..
Gecenin en büyük rezilliğine gelelim. Her sanatçının 35 fanına davetiye dağıtıldı. Toplam 650 fan geceye katılacaktı. Büyük bir heyecanla saat 18.00’de ödül töreninin yapılacağı yerde oldular. Orda oldular da ne oldu? Fazla katılımdan dolayı içeri alınmayıp o soğukta gece 23.00’ e kadar kapıda bekletildiler!
Sayın organizasyon sahipleri, o fanlar olmasa sizin kanalınızı kim seyredecek, izlenmeyince nasıl reklam alacaksın? O fanlar olmasa sözde oylamayı kim yapacak, operatörlerden nasıl para kazanacaksın?  Herkese oturtacak yer buldunuz da en önemli davetlilerinize mi bulamadınız?
Ayıp hem de çok ayıp!
Mucizelerle dolu bir gün olsun hepimize…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder